DJ Beauty by Didi J

ekskluzivni beauty salon

DJ Beauty je estetski centar za estetsko ulepšavanje, čiji je osnivač poznata pop zvezda i modni dizajner DIDI J.

U estetskom centru DJ Beauty primenjuju se najnapredniji laseri za ulepšavanje lica i tela, veliki broj injekcionih procedura, aroma therapy masaže i mnoge druge neinvazivne metode ulepšavanja.

Tim estetskog centra DJ Beauty čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u medicini.

Dragi moji, želim sa vama da podelim svoje iskustvo koje sam stekla u vrhunskom show biznisu i saradnji sa velikim svetskim zvezdama kao što su Iggy Azalea, Shaggy, Andre Drummond pa i učestvovanjima na mnogobrojnim crvenim tepisima širom sveta, gde sam imala priliku da se za iste ulepšavam sa najinovativnijim tretmanima lica i tela tako da sam dobila želju da osnujem svoj estetski centar i svoje iskustvo podelim sa vama.

Tehnološki najnapredniji

Jedini uređaj na svetu koji izvodi multi mikro alveolarnu stimulaciju (MMAS), sa vidljivim rezultatima nakon prve sesije. Inovativni Roboderm® patent tretira nedostatke i fleke na koži efektivno i duboko stimulišući vezivno tkivo.

Njegovi estetski i rehabilitacioni rezultati su očigledni, čak i na delikatnoj i problematičnoj koži.

Ekskluzivna lokacija & ambijent

Posetite nas u Beogradu na vodi, tačnije u zgradi Aurora, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, gde će vas dočekati stručno osoblje, kao i ambijent kakav do sada niste imali prilike da vidite.